Международна асоциация за българско изкуство по света (МАБИС) и Галерия „205” имат удоволствието да Ви поканят на откриването на изложбата „Code 333 Concentration”

mail.google.comГалерия „205” и Международна асоциация за българско изкуство по света (МАБИС) имат удоволствието да Ви поканят на откриването на изложбата „Code 333 Concentration” на художника Павлин Петров, което ще се състои на 3 октомври 2013 година в 19 часа.

Творбите, включени в арт цикъла, са създадени през периода 2012 – 2013 година. 33 на брой, те са обединени в 11 смислови тройки и в тях са закодирани дълбоки послания.

Творбите представят символи от древността до наши дни, характерни за различни части на света. И този път Павлин остава верен на уникалния си стил на творене, който е добре познат на почитателите на изкуството му от пътуващата му изложба «Глаголица и прабългарски руни» и  в който по характерен и запомнящ се начин той комбинира текстил, дърво, метал и керамика. Изложбата ще продължи до 17 октомври.

За повече информация позвънете на тел. 0895 772 989, там ви очаква Даниела Капинчева – PRна МАБИС и арт мениджър на художника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>