Малага – Седмица на Културата-10 май 2014 г.

961098_632246686870246_612621830_nАсоциация “Малага-България-2010″ винаги е работила за обединение и единство на българската общност в Малага.

Уважаеми сънародници, вчерашния 10 май не беше обикновен ден, а с право можем да го наречем обединяващ, защото още веднъж доказахме, че “Заедно можем всичко”.

Няма по-добри всички сме добри, когато сме ЗАЕДНО! Можем да танцуваме, да пеем, да учим, да работим. Бликащата радост, която всички преживяхме и заразяваше със силата си всички присъстващи нека да не стихва и в бъдеще. Близостта, която почувствахме в този миг, тази ЗАЕДНОСТ, която почувстваха дори и испанските ни приятели нека се разраства, за да не угасва никога българския дух. ВСИЧКИ ЗАЕДНО! Нима не мечтахме за това?

Благодарим на всички, които ни уважиха с присъствието си! Благодарим на организаторите и Кметство-Малага, за чудесния празник. Днес неделя-11 май програмата продължава от 11-17 часа, като наградите за участие ще бъдат връчени след обяд. Очакваме Ви!

Oт ръководството

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>