Малага – Новогодишно тържество – 20 декември 2014г.

navidad--647x350Скъпи деца, родители, съмишленици,

На 20 декември 2014г. от 12.00 ч в концертната зала на Каранке ще се проведе новогодишният концерт на ПБНУ “Родина” – Малага. Този път програмата, която ще представят нашите  ученици, е подготвена  под ръководството на г-жа Юлиянна Димитрова  със съдействието на всички учители. Дядо Коледа ще дойде с пълен кош подаръци и Снежанка ще бъде негова помощница. Ще има и традиционна благотворителна новогодишна томбола с много награди. Децата от детския танцов състав “Звездици” с ръководител Дора Рускова ще тропнат хорце и ръченица. Естествено, че ще бъдем сурвакани за здраве и късмет със сурвачки, изработени от нашите ученици и техните родители в събота, 13 декември.

След всичко това ще слезем да се почерпим в бара, където танцов състав “Български ритми” ще  ни поведе, за да  извием заедно едно хубаво българско хоро и да  си пожелаем много здраве и радости през новата 2015 г.

Молим родителите на децата, които не са ученици в училище “Родина”, а искат децата им да получат подарък от Дядо Коледа, да позвънят на телефон 660 839 446 до 15 декември.

Заповядайте, бъдете наши гости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>