Малага – Български дни в Малага

MALAGA-20-AÑOSУважаеми колеги, приятели и сънародници,
Асоциация “Малага-България-2010″, асоциация “Българска дружина” и асоциация ‘’Марбея-България-2013” имат удоволствието да Ви поканят да участвате в програмата на българските дни в Малага, които ще се проведат на 6 и 7 март 2015 г. и са свързани с отбелязване на националния празник на Република България Трети март.

Дните ще се организират с подкрепата на Район-6 на Кметство Малага и испанската Асоциация на съседите Каранке. Ще бъде организирана изложба на картини на български художници, живеещи в Андалусия. Ще бъде представена българска национална кухня и ще има културно-музикална програма. Така бихме искали заедно да допринесем за популяризирането на българския бит и култура.

Молим за потвърждение за участие до 15.01.2015 г. За всички желаещи да присъстват, допълнително ще обявим програмата и точното място на събитието. Очакваме ви!

Oт ръководствата на асоциациите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>