Малага – Благотворителен концерт – 10.12.2015г.

IMG-20151211-WA00021Благотворителността е една от най-големите човешки ценности. Да помогнеш на някого в беда е не само добро, а велико дело. Асоциация “Малага-България-2010″ преди повече от 5 години направи първите си стъпки по този неравен и труден път като неизменно върви по него и до днес.

Този дух се предава и на учениците на ПБНУ “Родина”. Децата- участници в Проект четене даряват парите от прочетените книги на Българската Коледа за децата на България. Танцов състав “Български ритми”, към асоциацията с ръководители Румянка и Стефан Жекови са редовни участници в благотворителни концерти.

На 10.12.2015г. се проведе благотворителен концерт за събиране на средства за болница в Камерун DOBLE CORAZON на, който участва и нашия състав. Поздравяваме танцьорите и техните ръководители за отличното представяне и им благодарим за това, че въпреки личните си ангажименти намериха сили и време за това участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>