Мадрид – Среща на г-жа Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България с българската общност

15399_825048877581622_2431255305365097744_nПо случай организираната от страна на Посолството на Република България в Испания среща-разговор с вицепрезидента на Републиката, г-жа Маргарита Попова, с българската общност в Испания, Асоциация Славянско Братство предлага, на всички, които желаят да зададат своите въпроси и виждания за развитието на българските общности зад граница, но поради невъзможност за присъствие не могат да го направят, възможността да го сторят чрез представителите на организацията, формулирайки и изпращайки въпросите си на следния емайл: info@hermandadeslava.org , или чрез страницата на фейсбука на асоциацията.

Организацията ни също така предоставя ограничен брой покани от името на асоциацията, което ще ви гарантира безпроблемно присъствие и приоритет при влизане и участие.

Очакваме българската общност да покаже активността си, и желанието да бъде чут нейния глас. Срещата ще се проведе на 15 април 2015г. , сряда, от 18.45 ч. в салоните на посолството в Мадрид. Очакваме ви!!!

Asociación Hermandad Eslava 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>