Мадрид гръмна: Левски лъже, не сме им давали никакъв автобус

índiceМадрид гръмна след като ше­фът на фенклуба на Левски Вла­димир Владимиров-Гугутката обяви, че фенове на Реал от най-мощната групировка „Ултрас Сур” са подарили автобус на „синята” агитка.

Ултрасите на „белия балет”, и в частност тези от фракцията „Ултра Сур”, пуб­ликуваха в официалната си стра­ница в социалната мрежа Facеbook, че това е измислица и не искат да бъде забърквано име­то на клуба в подобни неща.

„Що за нагла лъжа? Някой би го нарекъл подкуп, друг ще го нарече финансиране на фенклу­ба. Автобусът е купен от Испа­ния от фирмата „Esteban Rivas”. Това е испанска транспортна фирма. Влизате на техния уеб- сайт и виждате – продават и дру­ги стари автобуси. Няма никакъв Реал Мадрид, въобще…”, комен­тираха феновете на Реал.

Дори се появи колаж, в който пише, че агитките на Реал и Лев­ски нямат никакво приятелство.

„Вие шегувате ли се?! Мисли­те ли, че бихме дали пари за та­къв подарък? Нямаме приятелство с Ултрас Левски!!! Не знаем дори кои са те!”, е друг от мно­гото коментари в този тон на страницата на „Ултрас Сур” в социалната мрежа./novsport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>