Мадрид – Гражданска асоциация “ACCESO” организира конференция за личностно развитие

Coaching Las 7 Herramientas del AmorКолумбиецът Хектор Пуче – лектор, коуч и ръководител на Fundación Budhi, ще изнесе в Мадрид конференцията „Седемте техники на Любовта“.

ACCESO – Гражданска асоциация за комуникации и образование „Sophia“ ви кани да се свържете с вътрешното си „Аз“, да оставите назад остарели парадигми и да преоцените цялостния си потенциал.

Под ръководството на Хектор Пуче, коуч, лектор и ръководител на Fundación Budhi, ще си дадете сметка, че във Вселената няма виновници, начинът ви на мислене коренно ще се промени, успоредно с възприятието ви на реалността.

Конференцията „Седемте техники на Любовта“ ще ви помогне да тръгнете по пътя на любовта към самия себе си, към семейството, работата, обкръжението ви.

Семинарът се състои от следните модули:  ● Как оценявате отношенията си с другите?  ● Упражнения за събиране и изваждане на любовта.  ● Как да подобрим възприятието си на реалността? Щастие, страхове, свобода.   ● Техники за отучване от остарели модели на мислене.

Хектор Пуче е роден на 16 февруари 1977 г. в Баранкиля, Колумбия. Завършва „Обществени комуникации, журналистика и визуално продуцентство“ и специализира магистърска степен по аудиовизуален мениджмънт в университета San Pablo CEU. През 2006 г. основава продуцентска къща TwentyFourSeven. Над десет години изучава философия, социология на еволюцията, сравнителни религии, древна символика и вселенски закони.

От 2010 г. оглавява Fundación Budhi, която в момента разработва BeAmazon – образователен проект, насочен към местните общности в Амазонка.

Хектор провежда уъркшопове по коучинг за специалисти и бъдещи предприемачи. Автор е на „33-те стъпала“ – серия семинари, фокусиращи се върху личностното развитие и обучението на лидери, решени да постигнат личен и професионален успех.

Конференцията ще се състои утре, 10 октомври, от 17:00 до 19:00ч., в сeдалището на Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE) на адрес c/ Marqués de Mondéjar, 29-31, Planta Baja – 28028 Madrid. Метростанция: Manuel Becerra.

Дарение: 10 евро, които ще бъдат използвани изцяло за дейността на Fundación Budhi (90%) и ACCESO (10%).

За повече информация и записвания: accesophia@gmail.com / 699 995 472; 653 983 303

Гражданска асоциация  за комуникации и образование „Sophia“ (Asociación Cívica de Comunicación y Educación Sophia – ACCESO) е организация с идеална цел, създадена в Мадрид на 9 май 2013 г. с мисията да поощрява образованието и социалните комуникации, да насърчава европейските ценности и гражданската активност, да подпомага международното сътрудничество, както и да съдейства за междукултурния диалог и интеграцията на имигрантите в Испания и в частност на населението от български произход.

 Héctor Puche Coaching para la Conciencia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>