Любо Пенев поведе Литекс към Испания

БЛИЦ/ Новият треньор на Литекс Любослав Пенев поведе тази сутрин тима на лагер в Испания, където „оранжевите“ ще останат до 14 февруари. Ловчанлии ще проведат два лагера, като на всеки един от тях ще изиграят по четири контроли. Лагерът в Ла Манга е от 23 януари до 6 февруари, а този в Марбея – от 7 февруари до 14 февруари.

„Може да си поговорим, но кратко. Какво да си говорим в 5:00 часа сутринта?! Не е нито часът, нито времето за интервюта. Нека да оставим някои въпроси за по-нататък. Да си пожелаем хубав уикенд, пътуваме с момчетата. Предстои един интересен етап от подготовката, с много мачове. Другото нека да го оставим за по-нататък.”

„Има неща за бъдещето на Литекс, които ще ги разберем най-скоро. Нека да бъдем по-кратки, нямам толкова много информация. Вие искате да разберете повече информация, но и аз не искам да казвам повече.”

20160123.kcmcnswnnyКОНТРОЛИТЕ В ЛА МАНГА
25 януари: Литекс – Одд Гренланд (Норвегия)
29 януари: Литекс – Стрьомсгодсет (Норвегия)
2 февруари: Литекс – Динамо Загреб (Хърватска)
6 февруари: Литекс – Валеренга (Норвегия)

КОНТРОЛИТЕ В МАРБЕЯ
8 февруари: Литекс – Рубин Казан(Русия)
10 февруари: Литекс – Днепър (Украйна)
11 февруари: Литекс – Спартак Москва (Русия)
14 февруари: Литекс – Динамо Киев (Украйна)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>