Левски продължава да търси старши треньор в Испания

2ed86334f16cМениджърът Лъчезар Танев е намерил нов кандидат от Испания за треньорския пост на „Герена”. От Левски са готови да предложат до 15 000 евро месечно.

Левски продължава да преследва идеята си да доведе на „Герена” треньор от футболна сила №1 в света – Испания.

“Сините” се разминаха с основния си вариант за чужденец Франсиско Молина. Бившият вратар на Атлетико (Мадрид) и националния тим на Испания подписа с хонконгския Кичее преди дни,

Той беше заявил готовност да дойде на „Герена”, но от Левски се забавиха с решението си, защото Георги Иванов искаше преди това да чуе отговора на Ивайло Петев, припомня “Меридиан Мач”.

Така Франсиско Молина отпадна, но мениджърът Лъчезар Танев е намерил нов кандидат от Испания за треньорския пост на „Герена”.

Според запознати отново става дума за специалист със солидна визитка като футболист и наскоро стартирала треньорска кариера.

От Левски са готови да предложат до 15 000 евро месечно на специалист от чужбина. Сумата явно не е толкова ниска, след като Молина е бил съгласен да работи при тези условия.

http://www.bsport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>