Коледно поздравление от Вицепрезидента на Република България, г-жа Маргарита Попова, към българите живеещи в чужбина

images

Скъпи приятели, скъпи сънародници, съграждани!

Надявам се моето поздравление да стигне до всеки един от вас независимо кое място от глобалния свят е избрал да нарече свой дом. С предстоящите Коледни дни приемете моите пожелания за здраве, благополучие, успешни проекти, оптимизъм и любов!

С много от вас работихме за важни за България неща през изтичащата 2012 година. Формулирахме общи цели и си обещахме заедно да работим за постигането им на първата ни среща в Брюксел. За мен тази среща бе едно от на-големите събития на годината. Благодаря ви!

Нашият ангажимент към вашите въпроси и идеи е на водещо място в работната ни програма за 2013 г. Нека си пожелаем постигнатото занапред да е повече от започнатото. Усещането за общност да е по-голяма от носталгията. Успехът да води самочувствието ни. Решенията да са повече от проблемите. И заедно независимо от географската дистанция да бъдем свидетели на напредъка на демокрацията и житейския стандарт на България! С нашето съучастие тя винаги ще е по-голяма от границите ни. С общата ни упоритост, мотивация и интелект можем да направим така, че за България да се говори повече и по-добро навсякъде по света.

Желая на всички прекрасни Новогодишни и Коледни празници, топлина и обич!

Маргарита Попова

Вицепрезидент на Република България

 

viewer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>