Кой се грижи за нашите близки в България

Когато сме далеч от дома, при нужда всеки от нас търси начин да помогне на своите близки и роднини. Не рядко прибягваме до помощта на приятели, съседи, децата.. А има един доста по-лесен и значително по-ползотворен метод – чрез наемането на професионален асистент от агенция за социални услуги в България.
Общоизвестен факт е, че възрастните и болни хора се чувстват най-добре в собственото си жилище сред познати вещи и в близост до приятелите си. Извеждането им от дома често поражда чувство на отхвърленост и затова социалните агенции предоставят възможност за лечение и професионални грижи за болния у дома.
СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ (www.smconsulting-bg.com) е агенция, предлагаща голямо разнообразие от услуги в домашни условия.
Домашните помощници, които могат да се наемат чрез тях, могат да бъдат медицински лица, педагози, психолози, рехабилитатори и др., като освен професионална помощ, всеки от тях е на разположение да почисти, напазарува или сготви на любимите ви хора. За комфорта на вашите близки се предлага също оформяне на маникюр и педикюр, подстригване, боядисване, тонизиращ масаж и др.
Служителите на СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ биха могли вместо вас да изпишат лекарства при личен лекар, да ги закупят и доставят до дома на близките ви, да ги придружат до болнично заведение или различни институции с ваш транспорт или с частна линейка, включващ дори сваляне и качване на болния от легло до легло.
Агенцията предлага възможност за:
– вземане на кръв и секрети в домашна обстановка, както и доставяне на резултата до дома;
– рехабилитация в домашни условия на хора след инсултни състояния, травми и ортопедични заболявания;
– консултация с лекaр-специалист;
– наблюдение на здравното състояние /измерване на кръвно и др./ и съдействие за получаване на медицинска помощ;
– преглед и обработка на декубитални рани;
– консултация и съдействие за получаване на помощни технически средства с доставка до дома.

СОЦИОМЕД КОНСУЛТИНГ ще организира вместо вас празнично парти по случай рожден ден или имен ден на вашите родители, а когато е необходимо ще ви насочи към специализиран комплекс за траурни услуги и ритуали.

Ако сте далеч от вашите близки си осигурете спокойствие като ОСТАВИТЕ ГРИЖАТА НА НАС!!!

За допълнителна информация:
тел: + 359 886 241 525; +359 895 216 537
e-mail: office@smconsulting-bg.com
skype: sociomed_consulting
www.smconsulting-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>