Кариерно изложение за българите зад граница

4b13b2ad3325192f9e13fc7790b03000За трета поредна година BG Careers Fair организира единственото по рода си кариерно изложение, за българите зад граница.

Сайтът е първият по рода си кариерен форум от и за българските студенти, и млади професионалисти във Великобритания и Германия. Събитието ще се проведе на 7 март 2015г. в Лондон – Великобритания  и на 18 април 2015г. в Франкфурт – Германия. Изложението се осъществява с любезното съдействие на Посолството на Република България, в  Лондон.

В периода на кариерното изложение, / 7 март – 18 април / участниците ще имат възможност да се запознаят с условията за професионална реализация в България. На своите щандове, водещи български компании ще предложат свойте продукти в различните отрасли на икономиката. Посетителите ще имат възможност да проведат кратко индивидуално  професионално интервю, с представител на участващите изложители, да научат повече за работната среда, вземайки участие в кратки семинари за изготвяне на CV и мотивационни писма, и кариерни съвети .

Организаторите на изложението са екип от  млади и амбициозни българи със споделена визия за бъдещето  и обединени, от това което искат да виждат, все повече българи търсещи професионална реализация в България. Целта на форума е да окаже помощ на младите българи в чужбина за намирането на позиции за работа или стаж,  в дадена фирма и определен отрасъл, и да им покаже, колко многобройни и разнообразни са възможностите за кариерно развитие в родната им страна.

В „Кариерно изложение 2015” – фирмите, които предлагат своите продукти са от сферата на: информационните технологии, клиничните изследвания, машиностроенето, авиоиндустрията, образованието и банкирането.  Фирми като „IBM”, „УниКредит Булбанк”, „Мусала Софт” и РДВ. Очаква се изложението да бъде посетено от над 350 студенти и млади професионалисти.

В миналогодишното издание, участие взеха над 300 българи на Острова, които се срещнаха с 19 компании и организации като 6 от  тях успешно намериха кадри посредством форума – както служители на пълен работен ден така и стажанти.

Входът за събитието е свободен, с предварително попълнена регистрационна форма от сайта на съответната организация.

За повече информация: http://bgcareerstair.com

 

Автор: Йоана Христова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>