Испанската певица Bebe ще пее на къмпинг “Градина”

bebe1Испанската певица Бебе (Bebe), известна с хитове като Malo, Siempre Me Quedará и Ella, ще направи концерт на плажа на къмпинг “Градина” на 8 август, съобщиха организаторите от B-OK Entertainment. Тя е първия обявен чуждестранен гост от новата инициатива High Summer 2014, в която няколко промоутърски компании обединяват сили за серия интересни концерти из България това лято.

Първото събитие от серията e на 20 юни в клуб “Маймунарника” в София с представяне на българския реге изпълнител Jahmmi Youth.

Испанската поп певица и актриса вече е гостувала веднъж в България през 2013 г. в Sofia Live Club и концертът й тогава предизвика голям интерес.

Билети за събитията от High Summer ще бъдат пуснати в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal и Ticketpro. Промоционалната цена за концерта на Бебе е 30 лв. /Източник: Дневник.бг/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>