Испания – “Щастливо бунгало – нито едно дете да не остане без ваканция”

iniciativa_bungalow_feliz_campings_gratis_familias_en_paro_3Над 70 къмпинга в цялата страна са се присъединили към идеята на испанската асоциацията на къмпингите  ”Щастливо бунгало- нито едно дете да не остане без ваканция”.  Втората част на кампанията ще се проведе в периода 6- 29 септември 2013 година.

Инициативата има за цел да предостави безвъзмездно възможността на хиляди испански деца и техните семейства, в които единия или двамата възрастни са безработни,  да се насладят на няколко дни почивка в контакт с природата.

Условия, на които кандидатите трябва да отговарят:

1.    Престоят трябва да бъде 3 дни/ 2 нощи.

2.    И двамата родители /или само едния- при самотен родител/ трябва да са били безработни минимум 1 година. Това условие ще е необходимо да се докаже на входа на избрания къмпинг посредством подпечатаната от INEM книжка за безработен.

3.    Семейството трябва да има между 2 и шест члена.

4.    Семейството трябва да има между 1 и 4 деца, като поне едното от тях трябва да е под 14 годишно. Това условие ще трябва да се докаже на входа на къмпинга посредством акт за раждане/ libro de familia.

5.    В престоят са включени само нощувките, храната и транспорта са за сметка на почиващите.

6.    Всяко семейство има право само веднъж на този вид почивка за съответната година.

7.    Желаещите трябва да се обадят или да изпратят имейл на избрания къмпинг със следната информация за всеки почиващ: име, презиме и фамилия, DNI или NIE на родителите, брой на децата и възраст на всяко от тях, предпочитаните дати за престой и телефон и имейл за връзка.

8.    В случай, че вашите дати вече са заети от друго семейство, предимство ще има семейството, което има повече деца или родителите са били по- дълго време безработни.

9.    Най- късно 10 дни преди желаната дата, ръководството на къмпинга ще установи контакт с избраното семейство, за да формализира резервацията.

10. Ръководството на къмпинга има право да променя или анулира направената резервация, когато не са изпълнени горните условия. Източник: blgari-v-chuzhbina.es

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>