Испания търси наши аниматори за по € 800 -1100

0000294254-article2

Снимка: Булфото, архив

Кандидати за работа през летния сезон набира за четвърта поредна година голямата верига хотели “Iberostar”, съобщиха от Агенцията по заетостта.

Търсят се аниматори-танцьори, фитнес аниматори, детски и спортни аниматори за работа в испанските и гръцките хотели.  Заетостта е от май до октомври.

Всички кандидати за Испания трябва да имат опит като аниматори. Кандидатите трябва да владеят добре най-малко два от изброените чужди езици: немски, английски, френски, италиански, руски. Заплатите са от 800 до 1100 евро нето на месец в зависимост от опита и региона.

Работодателят осигурява жилище и храна, а в края на договора покрива и транспортните разходи. Кандидатите е необходимо да преценят дали предпочитат работа в Испания.

Предварително одобрените ще бъдат поканени само на едно интервю, с представители на работодателя в София през втората седмица на март.

Заинтересованите трябва да изпратят мотивационно писмо и автобиография на английски език със снимка в цял ръст на адрес E.Vidinska@az.government.bg

Повече информация за предлаганите оферти може да бъде намерена на адрес: http://eures.bg – “Работни места” 3464, 3465, 3466, 309.

По публикацията работи: Камелия Цветанова / Днес.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>