Испания предлага пространства на летищата и гарите си за реклама на българския туризъм

zx450y250_2436247България може да привлича испански туристи с реклами на летището в Мадрид, по гарите, автогарите и във високоскоростните влакове в Испания. Това е предложила министърът на развитието на страната Ана Пастор в разговор с българския министър на туризма Николина Ангелкова, съобщи пресцентърът на българското ведомство. Ангелкова днес е на еднодневно посещение в Мадрид.

Министър Ана Пастор е предложила варианти за промоция на България в Испания.  Един от тях е използването на летище Мадрид “Барахас – Адолфо Суарес” като платформа за реклама. Тя е дала идеи България да се рекламира и чрез поставяне на имиджови визии по жп и автогарите на Испания, както и чрез високоскоростните влакове.

Пастор е разказала, че самата Испания насърчава пътуванията с услугата “туристически влак”, чрез която в рамките на месец с един билет за влак туристите могат да правят пътувания с прекъсвания до различни туристически обекти и градове в страната.

Подробностите за бъдещата реклама на България като туристическа дестинация в Испания ще бъдат обсъдени на заседанието на смесената работна група за сътрудничество в туризма през следващата година. Предстои да бъдат организирани и технически срещи между експерти и водещи туроператори от двете страни.

Източник: Дневник.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>