Испания ни върна двоен убиец – Димитър Добревски

Image_2058970_128Осъденият на 12 години затвор за убийството на баща си и мащехата си Димитър Добревски (38 г.), който повече от две години и половина бе издирван, вече излежава присъдата си в Софийския затвор.

На 10 юли Добревски бе заловен от испанските власти в курортния град Марбея в южната част на страната с фалшиви документи за самоличност, както разясниха за  “Труд” от Върховната касационна прокуратура.

След като истинската му самоличност била установена, станало ясно, че за него има издадена европейска заповед за арест, защото е осъден за тежко престъпление.

Два дни по-късно в нашата прокуратура е получено уведомително писмо от Бюрото за международно полицейско сътрудничество в Испания за ареста на мъжа. А на 24 юли Добревски е доведен под конвой в България. Веднага е бил приведен в Софийския затвор, за да изтърпи наказанието си. /Труд.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>