Испания – Миглена ще види сина си след половин година раздяла

photo_big_88495Подпомогната от хората, които се затрогнаха от съдбата й, глухонямата Миглена от Варна ще види и прегърне сина си след половин година раздяла. Преди два дни Миглена замина за Испания, съобщи Нова тв.

Тригодишният Марио е с баща си в Испания. Миглена го вижда за последно преди половин година, когато идва на гости в България, а бащата на детето й подава жалба срещу нея. Обвинява я, че е избягала и изоставила семейството си и че може да отвлече сина си.

Миглена не подозира нищо, защото през цялото време мъжът й я засипва с любовни писма и съобщения. Започва дело за родителски права.

Бащата на детето прекъсва всякакъв контакт с Миглена. Доскоро тя дори не знае за кога е насрочено делото. Няма връзка и със служебния си испански адвокат.

Благодарение на помощта на зрители и на българката София Николаева, която е адвокат в Мадрид, мечтата на Миглена да види сина си е на път да се сбъдне.

http://novinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>