Испанец стана барман на годината

imagesКандидати от цял свят се качиха на борда на кораб, за да участват в престижната надпревара “Барман на годината”. Носител на титлата стана испанец, който впечатли със своите коктейли не само журито, но и всички присъстващи.

Претенденти от най-уважаваните заведения от 44 страни представиха своите коктейлни шедьоври на борда на круизен кораб. Събитието продължи една седмица, като премина през Ница, Монте Карло, Сен Тропе и завърши в Барселона.

Обиколката включваше не само напрегнато съревнование между майсторите в бранша, но и организиране на грандиозни приеми за знаменити имена в алкохолната индустрия.

Издигайки се над останалите финалисти, Дейвид Риос успя да заслужи най-престижното барманско призвание в световен мащаб. Той плени журито с впечатляващи коктейли, изключителна техника и невероятен усет към вкуса. За триумфалния си шедьовър Gold Basque Punch Дейвид е използвал
пъстра комбинация от уиски, ликьор, сок от ананас, гренадин и сода. Всичко това барманът гарниранал с резен портокал, анасон и мента.

Коктейлът на Дейвид показа креативност и оригиналност на всички шоумени, явили се на състезанието. /BNT

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>