Иниеста се жени в замък

Ще се оженя много по-щастлив, каза Андрес Иниеста по време на безкрайните фиести за титлата на Евро 2012.

Халфът спечели наградата за играч на турнира наред с титлата за Испания.

Докато повечето герои стягат куфарите за знайни и незнайни плажове, голаджията на Барселона готви сватба този уикенд с каталунката Анна Ортис.

Булката е гадже на 28-годишния техничар от 4 години, а преди една му роди дъщеричка Валерия.

Иниеста и Анна предпочитат дискретността досега, в този дух ще премине и сватбата им.

Събитието е на 8 юли, точно седмица след финала в Киев.

Иниеста нае замък от ХI век близо до Тарагона. Той е кацнал на самия бряг на Средиземно море. Крепостта може да поеме 350 гости и е известна арена на сватби, тържества и светски приеми.

Вероятно гражданският брак ще бъде сключен в градината, кацнала на скала, която предлага изумителна гледка към вълните. Тази древна крепост, предлагаща огромна трапезария плюс басейн, има високи стени, които скриват гостите от любопитните погледи. И, разбира се, от папараците. Въпреки това местните предполагат, че банкетът ще бъде в ресторант, кацнал до замъка. Той също предлага спокойствие, а може да побере 700 гости. Сред тях естествено ще са аверчетата от Барселона Жерар Пике, Карлес Пуйол и Шави.

Големият въпрос е дали ще се появи Пеп Гуардиола, с когото Андрес е в отлични отношения. И Реал няма да липсва на сватбата.

Икер Касияс специално отложи ваканцията си със Сара Карбонеро, за да уважи Иниеста. Там ще бъде и Шаби Алонсо, също близък приятел с младоженеца. Разбира се, най-голямата тълпа идва от родния край на футболиста до Албасете. В мистерия са обвити куп подробности за тържеството, но се предполага, че все пак щастливата двойка ще се покаже през портите на замъка и ще вдигне тост за журналистите. Любопитните моменти няма да са малко. Най-големите клюкари обаче залагат отсега за друго – кои ще бъдат следващите: Касияс и Сара или Жерар и Шакира.

“Стандарт”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>