Икер Касияс пое вината за погрома от Холандия

zx450y250_2323222Вратарят Икер Касияс обяви, че той поема отговорността за съкрушителната загуба с 1:5 от Холандия в Салвадор снощи.

Отборът на Луис ван Гаал успя да се върне в резултата, след като изоставаше с 0:1 и да нанесе най-тежката загуба на действащ световен шампион.

Касияс, чието лошо повеждане на топката позволи на Робин ван Перси да му я отнеме и да вкара четвъртия гол, обяви, че представянето му е било под очакваните стандарти и се извини за запалянковците.

“Време е да помълчим, да помислим и да разглеждаме следващия мач срещу Чили като финал”, заяви 33-годишният вратар на “Реал” (Мадрид) пред “Марка”.

“Извиняваме се, а аз на първо място. Нашите фенове трябва да ни спестят критиките и да забравят случилото се възможно най-скоро. Знам, че не играх на най-високото си ниво. Нямахме и късмет, като се започне с мен. Но сега трябва да мислим за следващия мач”, добави той.

​”Поемам отговорността. Всичко, което можем да направим е да мислим за следващия мач. Достатъчно съм зрял за да приема критиките. Трябва да решим бързо проблемите”, каза 33-годишният вратар, който беше излязъл напред и при първия гол на Холандия.

Защитникът Серхио Рамос, който остави огромни пространства, също пое част от вината за петте гола.

“Трябва да се погледнем, а в това число влизам и аз. Трябваше да играя по-добре. Не е времето да се сочим с пръст и да се обвиняваме. Хубаво е днес да си поговорим. Имаме няколко дни, в които да разсъждаваме и да тренираме”, коментира Рамос.

Полузащитникът Шави добави: “Играхме лошо и трябва да проявим самокритика, за да подобрим играта си”. /Източник: Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>