Изчезналата Камелия искала да отиде при баща си в Испания

6f8f25431c32270813459a57d89d3ea115-годишната Камелия Цветанова, която изчезна на 10 март, е искала да отиде при баща си в Испания. Майка й обаче не разрешавала и това била постоянна причина за конфликти между двете.

Родителите живеят разделено – бащата Павлин от години работи на Иберийския полуостров, а майката и децата са във Видин. Въпреки разстоянието Камелия поддържала ежедневни контакти с баща си през интернет и той бил готов да я вземе при себе си. Дори изпратил пълномощно, че е съгласен непълнолетното момиче да пътува в чужбина. Майката Валя обаче отказвала да подпише такова разрешение, а без съгласието на двамата родители пътуване зад граница е невъзможно.

За желанието си да живее с баща си в Испания Камелия била споделила с психолога и училищния педагог в Професионалната гимназия “Михалаки Георгиев”, където учи.

И в училището, и близките й предполагат, че е избягала и се е скрила някъде. Молят се обаче това да не я превърне в лесна жертва на престъпление, особено ако направи опит да отиде при баща си в Испания.

Издирването й продължава, като се проверява всяка следа. Различни хора съобщили, че в петък са я видели в заведение в кв.”Калето” и в района на замъка “Баба Вида”. От вчера се разпитват и съучениците от предишното й училище СОУ “Цар Симеон Велики”.

Източник   Утро Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>