Испания – Изследване на здравословното състояние с квантов анализатор

índiceНай-ново поколение биоскенер за квантова диагностика на здравословното състояние на организма.

Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен.

В рамките на една минута апаратът отчита 220 здравни показатели и дава пълна информация за вашето здраве.

Статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Компютърен тест на състоянието. Възможност за безплатен преглед. Лечение с натурални продукти.

Квантовият aнализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Биоскенерът (квантов магнитно-резонансен анализатор) е еднакво удобен, както за профилактична бърза диагностика в консултативни медицински пунктове, центрове за здраве и красота, билкови аптеки, магазини за хранителни добавки и др., така и за лична и семейна превантивна диагностика у дома.

Апаратът “Квантовия Анализатор” е високотехнологичено електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм.

Теоретически основан върху квантовата медицина, Kвантовият анализатор използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Високо технологичния уред “Квантов Анализатор” интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от сто показатели за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Дори да има единични клетки с патологични промени, квантовият анализатор може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Един диагностичен сеанс с “Квантовия Анализатор” струва 30 €.

За контакти: Тел. 615 086 085; Skype: aneliyaes; Facebook: Aneliya Aravaca

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>