ИА ТРАНС ЕООД – ИЗПРЕВАРИ ВРЕМЕТО – ТРАНСПОРТ ОТ И ЗА ИСПАНИЯ

IATRANS

ИА ТРАНС ЕООД е частна независима компания, която през последните три години се доказа като един от водещите спедитори в България.

В офиса на фирмата в София работят повече от 10 квалифицирани служители, които са ангажирани в изпълнението на нашите услуги, като се стремим непрекъснато да поддържаме най-високо качество за нашите клиенти.

На Ваше разположение е един екип от специалисти, които могат да предложат индивидуални транспортни решения. Някои от основните услуги, които предлагаме са:

Международен и вътрешен транспорт за Испания  

Превоз на цели и групажни товари за Испания

Временно складиране

Като основните предимства, можем да Ви осигурим фиксираните годишни цени и ефективна координация между Вас и нашите служители.

Автопарк: Нашата компания разполага със собствен автопарк от 15 бр. композиции, от, които 13 бр. влекачи (Евро 4 и Евро 5) и 13 бр. полуремаркета, от които 3 бр. хладилни (с двутемпературен режим) и 10 бр. тристранни щори (брезент). Също така можем да предложим превоз със 4 бр. високообемни композиции, от които 2 бр. мегатрейлър с обем 100 куб. м. и 2 бр. хенгер. с обем 120 куб. м.

По-голямата част от тях разполагат с АДР ОБОРУДВАНЕ за превоз на опасни товари, както и с по ДВАМА ШОФЬОРИ, за да можем да осигурим на нашите клиенти максимално кратки срокове на доставка. Автомобилите ни пътуват в целия Европейски Съюз и най – вече в страните като ФРАНЦИЯ, ИСПАНИЯ и ПОРТУГАЛИЯ.

Предлагаме и ежеседмични групажни линии от България за Испания 

I. България – Испания: ден на тръгване от терминал: Вторник / Петък; ден на пристигане в терминал: Петък / Вторник;

Испания – България: ден на тръгване от терминал: Вторник / Петък; ден на пристигане в терминал: Петък, Събота / Вторник, Сряда;

II. България – Гърция: ден на тръгване от терминал : Петък; ден на пристигане в терминал: Понеделник;

Гърция – България: ден на тръгване от терминал: Вторник / Петък; ден на пристигане в терминал: Сряда / Понеделник;

Склад: Разполагаме със складови площи от 1 200 кв. м. за временно складиране на стоки в София. Складът се намира в индустриалната зона на кв. Казичене в близост  до Околовръстен път, както и двете главни магистрали на България (Е79 и Е80).

Контакти: Тел: (+359) (2) 44 44 000;  (+359) (2) 48 31 100; Моб: (+359) (0) 897

mail: office@iatrans.com; 1532 Казичене, София, Бивш Стопански Двор, Ул. „Трети Март”, № 22;

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>