Жена почина, докато се опитвала да си направи селфи в Силвия

selfie-sevillaМлада полска туристка загина в Испания при опит да си направи селфи. Силвия Райхел пожелала да се увековечи на моста “Пуенте-де-Исабел II” в Севиля. Тя се качила върху парапета, но внезапно загубила баланс и паднала от 4,5-метрова височина. Пристигналите на място медици от “Бърза помощ” установили, че сърцето на Силвия е спряло. Те успели да го вкарат отново в ритъм с помощта на наличната апаратура, но скоро след като била закарана в болница, полякинята починала.

От кметството в Севиля назоваха инцидента “нещастен случай”, а причините за него – “несъблюдаване правилата за безопасност”.

Въпреки това общинарите обещаха, че в най-скоро време мостът ще бъде обезопасен с допълнителния ограждения. 23-годишната Силвия Райхел била родом от Люблин, следвала медицина. Полякинята била влюбена в Испания, като планирала след дипломирането си завинаги да се пресели там.

Източник: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>