Експерти съветват

Тази рубрика (рубриката се намира в горното меню на сайта) се води с любезното съдействие на български адвокати, експерти, финансисти и преводачи от Испания. Тук ще бъдат публикувани правни статии, материали и важна информация относно наболели и важни теми засягащи всички нас. Искрено се надяваме да бъдем полезни на всички наши читатели.

Поради големият брой натрупани и изпратени до нас въпроси за в момента сме принудени да прекратим с тяхното отговаряне. Най-сърдечно се извиняваме на тези наши читатели, които са ни писали и не са получили отговор.

Тази рубрика ще бъде за статии и материали, които ще обобщават всички изпратени въпроси. Можете да ни изпращате предложения, които мислите, че са в интерес на всички и след обобщаването им ще бъдат публикувани и съответните статии.

Настоящите статии са ориентировъчни и в никакъв случай не предоставят на потребителите подробно и изчерпателно юридическо становище по повдигнатите теми. За качествено и обстойно юридическо обслужване съветваме да се обърнете към съответна кантора. Сайтът и експертите не поемат отговорност за цялостно разрешаване на юридически казуси само и единствено на базата на предоставената тук ориентировъчна и изходна правна информация.

Емайл за предложения: info@spainbg.com
Наши сътрудници са:

Адвокат Дора Пощакова от град Мадрид

Адвокат Жасмина Стойкова от град Валенсия

Финансист Румяна Сарайска от град Мадрид

Експерт по Европейско осигуряване и пенсии Цветанка Гинева от град София

Лицензиран преводач Радостина Маврова от град Валенсия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>