Европейският шампион Кубрат Пулев с почетна награда “Велик БЪЛГАРИН”

Сдружение ВЕЛИКА БОЛГАРИА ще даде приз и за опазване на културно-историческото ни наследство

Български учени и патриоти ще връчат почетния приз “ВЕЛИК БЪЛГАРИН” на европейския шампион Кубрат Пулев на 5 юни в галерия артцентър Jenny (комплекс Макси).
Наградата е инициирана от първия вестник за великия български дух “Велика БОЛГАРИА”. Той се издава от сдружение за културно-историческо наследство “Велика БОЛГАРИА” и се разпространява безплатно сред българите в цял свят.
“Избрахме Кубрат Пулев за тази награда, не само защото носи името на създателя на Велика БОЛГАРИА, но и заради силния български дух, с който побеждава на световния ринг, както и заради патриотизма, с който дава пример на всички българи”, мотивират избора си учредителите на сдружението.
По време на събитието, което ще отбележи 250-годишнината от създаването на Паисиевата история, както и най-българския празник, свързан с великия български дух – създаването на само на кирилицата и на глаголицата, ще бъде връчена и специалната награда “ВЕЛИКА БОЛГАРИА” – за заслуги в опазването на културно-историческо наследство на България.
Предложения за тази награда може да изпратите на имейл:
velika.bolgaria@gmail.com

Може да подкрепите нашия безплатен вестник,
който достига до българите в цял свят -
БАНКОВА СМЕТКА:
BG40STSA93000019930736
BIC: STSABGSF
СДРУЖЕНИЕ ”Велика Болгариа”
Банка ДСК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>