Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще се срещне с българи в Мадрид и Валенсия

thumb296x233Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова ще бъде на посещение в Испания на 25-и и 26 септември, за да се срещне с представители на българската общност и да проведе дипломатически срещи. В четвъртък, 25 септември, българският евродепутат от ГЕРБ ще посети Центъра за участие и интеграция на имигранти (CEPI) в Мадрид заедно с международния секретар на „Partido Popular“, генералния директор за имиграцията за региона и сенатора за социални въпроси.

От 19:30 часа ще се проведе събитие в офиса на „Partido Popular“ в квартал Tetuán (адрес: C/ General Yagüe, 70 piso 1, на ъгъла с C/ Bravo Murillo). Срещата е отворена и на нея могат да присъстват всички желаещи българи. Ева Паунова ще даде интервю за българския вестник в Мадрид.

На 26 септември, петък, Ева Паунова ще посети Валенсия.‎ От 18:30 часа в централата на “Partido Popular” ще се състои предизборна среща с българи на следния адрес: Carrer de Quart, 102.

Източник: ekipnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>