Доня Маргарита отбеляза 80-годишнина в Мадрид

5e_tgiw05
Сн.: Bulphoto

Съпругата на Симеон Сакскобургготски – доня Маргарита, отпразнува своя 80-ти рожден ден в тесен семеен кръг в родния Мадрид.

Поради трудността да се събере голямото семейство в София знатната дама и съпругът ѝ решили да заминат за столицата на Испания и там с децата и внуците да отбележат юбилея, съобщиха от пресслужбата на Симеон ІІ, цитирани от “Монитор”.

Доня Маргарита помолила онези, които искат да й изпратят цветя и дарове по повод юбилея, да отделят тези средства за милосърден жест към някои от пострадалите от природните бедствия през изминалата година наши сънародници.

Така тя постъпи и преди десетилетие, когато за 70-ия си призова подаръците за нея да бъдат преадресирани към нуждаещия се от животоспасяваща операция Борис Ковачев. Доня Маргарита е пословична със своята скромност и дискретност. Тя е образец за всеотдайна съпруга и майка, а испанските светски списания традиционно я нареждат и сред първите дами с изискан стил и отличен вкус.

Източник: Дир.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>