Деян Иванов зарадва болни деца в Испания

20131215.onsnbjxlyjБългарският баскетболист и съотборниците му в Естудиантес посетиха борещи се с рака. Българският баскетболист Деян Иванов и колегите му от Естудиантес посетиха детска болница в Мадрид, за да зарадват малчуганите и да им раздадат подаръци.

Мероприятието е възможно благодарение на сътрудничеството между клуба на варненеца и Асоциацията на родителите на деца, които се борят с рака. Инициативата минава под мотото “За една усмивка от всеки, за тях си струва”.

Деян Иванов и съотборниците му бяха допуснати до онкологичното отделение на клиниката, за да се срещнат с децата, които се борят с коварната болест. Множество играчки и още много подаръци получиха хлапетата от играчите на Естудиантес.

Иванов и съотборниците му се заредиха с много положителни емоции от срещата си с децата, като не пропуснаха да си направят и няколко снимки за спомен. /Източник: Блиц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>