Детски празничен концерт за 3 март и 8 март в Алкоркон, Мадрид

img_7891С много вълнение и мигове на радост премина тържеството, посветено на 3 март и 8 март в българското училище в Алкоркон, Мадрид. След месеци на подготовка и репетиции успяхме да развълнуваме нашата мила публика и показахме за пореден път, че сме чудесни рецитатори, артисти, певци и танцьори.

Трудно е да се определи кой беше най-вълнуващият момент по време на нашия празник, защото всяко едно изпълнение носеше своето силно детско послание.

От името на целия колектив към училището благодаря на всички наши родители и приятели за подкрепата, за високата оценка за всичко, което се опитваме да правим заедно с нашите възпитаници.

Благодаря на всички учители, които работиха неуморно и ентусиазирано, за да може това събитие да се превърне във факт. Не бива никога да забравяме, че зад всяка успешна стъпка стои един мотивиран, способен и единен екип.

Бих искала да прегърна силно всички деца и да им благодаря за усилията, които положиха, за прекрасните им изпълнения, за това, че доказаха за пореден път, че българските деца умеят и могат всичко, стига да го поискат! Благодарим ви, мили деца за вашите усмивки, за красивите цветя, които ни подарихте, за миговете на удовлетворение, които ни мотивират да продължаваме напред, въпреки трудностите!

Ралица Цветанова- Училищен ръководител                                                         https://bguchilishtemadrid.wordpress.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>