Дел Боске: Не искам да ставам президент на Реал

Националният селекционер на Испания Висенте дел Боске направи любопитно изказване като обяви, че няма намерение да става президент на Реал Мадрид.

„Нямам намерение да ставам президент на Реал Мадрид. Когато приключа националния отбор на Испания, вероятно ще приключа с треньорството като цяло. Мисля, че ще остана близо до футбола, но не знам под каква форма“, категоричен бе Дел Боске.

„Не се виждам като лидер. Важни са играчите. Те, с цялостното си поведение, се превърнаха в един добър пример за младото поколение. Единственото нещо, което аз съм правя е да ги координирам. Да способствам за това да имат добри отношения помежду си. Да подбера подходящата стратегия, да им осигуря достатъчно време за почивка“, продължи селекционерът, който изведе Испания до втора поредна европейска титла.

„Не всичко е пари. Не трябва да пренебрегваме чувствата и емоциите. Спечелената титла на континенталния шампионат зареди с оптимизъм хората“, завърши Дел Боске.

/ sport1.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>