Две трети от средната класа на Великобритания иска да бяга в Испания, Италия и Франция

Две трети от британската средна класа изразява желание да емигрира от кралството, показва изследване на британски учени.
Две трети от британската средна класа изразява желание да емигрира от кралството, показва изследване на британски учени.

Причината за това желание е влошаването на качеството на живота в страната.Те искат да напуснат страната заради финансови проблеми, повишените цени на имотите, загубеното чувство на принадлежност към британското общество и на добросъседството,гласи докладът на университета в Хъдърсфийлд, цитиран от ИТАР-ТАСС. Освен тези причини докладът отбелязва също лошото време, грубостта от страна на чиновниците и влиянието на популистките идеи в страната.
Популярните сред британците държави са англосаксонските Австралия, САЩ, Нова Зеландия и Канада, а от европейските държави- Испания, Италия и Франция. /БГНЕС

/dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>