Двама Иглесиас на 26 май в София

640x480_1430289784Снимка: Архив БГНЕС

“Очаквам с вълнение срещата си с българската публика”, отбеляза Хулио Иглесиас.

На 26 май в столична зала “Арена Армеец” Хулио Иглесиас ще пее и в дует със сина си – Хулио Иглесиас-младши, информира БГНЕС.

Първородният син на латино звездата работи известно време като модел, след което тръгва по стъпките на знаменития си баща. Иглесиас-младши вече е известен в Испания, макар и още да е далеч от славата на родителя си.

“Очаквам с вълнение срещата си с българската публика. Надявам се всички в залата да се насладя на моите хитове. С удоволствие ще опитам българските вина и деликатеси, от които пазя хубави спомени”, отбелязва любезно Хулио Иглесиас, който има зад гърба си 47-годишна музикална кариера.

Българската публика ще се запознае и с най-големия ми син Хулио Иглесиас-младши.Реших да го доведа в София, не само защото е талантлив и заслужава това. А и защото, макар и животът ми основно да е музика, най-важното в него са съпругата и децата ми”, добави той. / novanews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>