Да купите ли къща по крайбрежието на Испания?

171743_1Купуването на недвижим имот е отговорна стъпка и за да не съжалявате в един момен, важно е да се отнесене сериозно към въпроса своевременно. Подобен подход следва да изпълните и при покупката на имот зад граница. Да кажем, по крайбрежието на Испания.

Веселие и развлечение

Купуването на имот край морето в Испания е отличен вариант за хората, които не искат спокоен живот, предпочитат постоянното веселие и никъде не е прекалено оживено за тях. Инфраструктурата в Испания е много добре развита.

Стартиране на бизнес

В Испания цяла година има приток от туристи. Този постоянен интерес към страната позволява след придобиването на имот да се замислите за собствен бизнес. Ако внимателно прецените нещата, намерите подходящо място, което ще е интересно за пътешественици, то бизнесът ви ще бъде успешен.

Други преимущества на недвижимите имоти в Испания

Да се живее край море е полезно за здравето. В морския въздух се съдържат голямо количество ценни за човека вещества. Когато пребивавате постоянно край морето, животът ви се удължава, сочат изследвания.

Освен чист въздух, трябва да посочим и изобилието от добра храна.  

Да не говорим за разнообразието от развлечения. Тук няма да ви е скучно.

Недостатъци на имотите по испанското крайбрежие

Има само един – високите цени. Ще се наложи да бръкнете надълбоко, за да се сдобиете с наистина апетитен имот. / Профит
Съвети от специалисти: Наемете местна Агенция за имоти с обслужване и на български език, компетентна в местното законодателство, която да ви съдейства, както за избор на подходящ имот, така и в проверката на имота за тежести и други проблеми, обработка на всички необходими договори и документи до пълното прехвърляне на имота. За Валенсия и областта можем да ви препоръчаме Агенция за имоти “Нов Дом”, със седалище във Валенсия. Телефон за контакти 0034/ 633 283 361, ел. поща: nuevo1hogar@gmail.com, адрес C. Colon, 22, 1 D, Valencia.  

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>