Дават 1400 евро на аниматор на Канарите

20160304.niqjqwunxe1400 евро на месец и бонус в края на летния сезон! Сериозните пари ще получат одобрените от Iberostar наши аниматори. Хотелската верига започна да набира кандидати за работа по морските си обекти. За хотелите в Испания, на Канарските и Балеарските острови се търсят танцьори с опит в шоу програми, както и професионални спортни и фитнес инструктори.Владеенето на чужд език е задължително – английски, немски или френски, пише “Стандарт”. Заетостта е от май до октомври. За остров Крит се търсят 20 професионалисти, както и детски аниматори. Там заплащането е между 800 и 1100 евро в зависимост от опита. Работната седмица е от 60 часа, като има един почивен ден седмично. Настаняването и храната се осигуряват от работодателите. Те покриват и пътните разходи от и до страната – 400 евро, които се дават в края на договора.

Заинтересованите трябва да изпратят мотивационно писмо и автобиография на английски език със снимка в цял ръст в българския офис на европейската мрежа за намиране на работа EURES на адрес E.Vidinska@az.government.bg. Кандидатите трябва да преценят дали предпочитат работа в Испания или на остров Крит. Предварително одобрените кандидати ще бъдат поканени само на едно интервю с представители на работодателя в София през втората седмица на март.

Повече информация за предлаганите оферти може да бъде намерена на http://eures.bg. /БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>