ДАБЧ – Обръщение, към българите живеещи в чужбина

logo-l-tЗдравейте, приятели!

На предстоящите парламентарни избори ще функционират рекорден брой секции в чужбина – 428 секции в 59 държави. След хиляди изпратени заявления, българските общности и организациите на българите в чужбина, успяха да отворят нови секции на места, където те не са съществували на предходни избори.

Вдъхновени от активността на сънародниците ни извън България, Държавната агенция за българите в чужбина създаде специален профил във Фейсбук (www.facebook.com/AgencyBulgariansAbroad), чрез който навременно и пълноценно да ви информираме за всичко свързано с предстоящите на 5 октомври избори. И не само. Към профила има създадена интерактивна карта, чрез която да проверите най-близката до вас изборна секция. Чрез тази инициатива за кратко време успяхме да стигнем до над 200 хиляди българи в чужбина. Искрено вярваме, че с ваше съдействие ще достигнем до още повече сънародници навън. Надяваме се, че ще харесате страницата и ще споделите информацията там с вашите семейства и приятели.

Благодарим ви!
ДАБЧ

10343496_647075935410322_1552647785761487749_n

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>