Галя Душева – данъчни консултации – офиси Валенсия и Морайра (Аликанте)

 

430089_352966811389529_1118532100_n

Данъчни и юридически консултации

При развиване на търговска дейност предприемачите разчитат от самото начало на своя данъчен и юридически  консултант да им помага да разрешат своите проблеми. Данъчният консултант трябва да е способен да съдейства с нови идеи, които да отговарят на нуждите на фирмата. С това се занимаваме ние. Без значение каква е дейността Ви и какъв е размерът на фирмата Ви, ние ще ви ПОМАГАМЕ ежедневно.

Ако за Вас работата на данъчния Ви консултант е от особено значение, ако смятате, че данъчните консултации на експерт в областта могат да допринесат за увеличаване на печалбите, спестяване на данъци и възползване от облекченията в сферата на данъците и социалните осигуровки, ако желаете да заплатите по- малко за тази услуга от колкото сте плащали до сега, ако считате, че Вашият сегашен данъчен консултант няма голям принос за развитието на Вашия бизнес, ако се нуждаете от някого, който да изпълнява счетоводните Ви и данъчни задълженияда изготвя работните заплати, социалните осигуровки и удръжки обадете ни се. Обещаваме да отговорим адекватно на конкретните нужди на фирма Ви. 

Чрез нашата оферта ще Ви помогнем да положите сполучлив старт на Вашия бизнес. Предлагайки Ви месечна квота за нашите услуги ще допринесем Вашата фирма да функционира ефикасно.

Ако имате намарение да смените Вашия данъчен консултант, Ви предлагаме възможността да работите с нас, намалявайки квотата, която плащате в момента с 10%!

Когато при нас идва нов клиент, не можем да определим времето, което ще е нужно да му отделим. В много случаи не го знае и самият клиент. Затова, ако Вашата фирма вече е действаща, Ви предлагаме следното:

Кажете ни какво плащахте на данъчния си консултант до този момент и ние ще Ви предложим намаление от 10% върху неговата цена.

Имаме една година, за да се опознаем, да видите начина, по който работим, за да опознаем ние Вашите нужди и да определим времето, което е нужно да Ви отделяме. След година ще обсъдим и оценим вашите нужди и ще Ви кажем дали трябва да покачим или намалим Вашата квота. Да, чухте добре, това също се случва, може да намалим Вашата квота. Вие ще ни кажете дали сме отговорили на Вашите очаквания и в какво смятате, че бихме могли да се усъвършенстваме.

Във всеки един момент, без да дочаквате изтичането на 12-те месеца, можете да се откажете от нашите услуги!

Какво предлагаме?

Стриктно спазване на професионалната тайна; Всяко предприятие функционира благодарение на човешките ресурси, нашият офис за счетоводни и данъчни консултации също. В Legis Asesores няма да Ви облужват просто добри специалисти във всяка област, ще Ви обслужват личности, които ще Ви отделят времето и вниманието, които заслужавате; С нас ще оптимизирате облекченията в данъците и социалното осигуряване, ще намалите плащането на данъци и ще избегнете налагането на глоби; Ще разполагате с актуални данни за счетоводния резултат на Вашата фирма, разходите, работните заплати и т.н.; Ще можете да планирате Вашите данъци и да вземате адекватни решения в различни възможности за избор; Ще бъдат изпълнени Вашите данъчни, трудови, търговски, счетоводни задължения; Ще получите отговор на Вашите въпроси и консултации;

Какво изискваме от Вас?

  • Доверие. Да повярвате, че ще търсим най-доброто решение, използвайки оптимално нашият опит и познания. С времето ще разберете, че е точно така.

  • Да ни плащате на месечни квоти. Плащането ще съответства на Вашите нужди и икономически възможности, но задължително ще трябва да ни плащате всеки месец.

За информация: Галя Душева

Ел. поща: tax@ivanovataxlaw.com

Baner Nuevo

IMG_0062-2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>