Български тузари броят по 1000 Евро за езикова ваканция в Испания

BarcelonaМестата за Барселона са изчерпани, има оферти за Мадрид и Малага

Летните езикови ваканции за деца и възрастни в чужбина станаха хит.

Тузари броят по 1000 евро на човек за курс и 2 седмици престой в друга страна, показа проверка на „Новинар”. Най-предпочитаната дестинация за екскурзия, съчетана с учене, е Испания. Местата за възрастни в Барселона за септември са изчерпани още отсега. В момента са актуални офертите за август в Мадрид.

Двуседмичен престой в испанската столица излиза 1110 евро на човек, настанен в двойно жилище. В цената влизат закуски, обеди, вечери и пълен курс по испански език. Учебните помагала се дават безплатно от преподавателите. Предимство е, че апартаментите, в които се настаняват ентусиастите да учат, са в самия център на града. Около 760 евро пък ще ви излезе цялото удоволствие, ако сами си купувате храна.

Предлагат се и езикови курсове в Малага, където е изключително красиво, рекламират агенции. Има опция и за настаняване в испански семейства, ако останалите бази са заети. Полупансионът излиза 800 евро, а 720 евро е цената на човек само с нощувка и закуска.

Популярни са и езиковите лагери за ученици в Англия. За да изпратите детето си две седмици да учи английски и да се забавлява в Кеймбридж, пригответе 1700 евро. Настаняването е в общежитие, като цента включва нощувки, курс по езика от 20 часа и пълно изхранване.

В края на курса всеки ученик получава сертификат за нивото, което е покрил. Гарантира се 24-часова грижа за хлапетата, предоставяне на учебници, здравна застраховка, няколко организирани турове из града с екскурзовод и тържества през свободното време. /Новинар.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>