Българин кара с над 240 км/ч по испанска магистрала

1421072750_4Българин, който шофира с над 240 км/ч по испанската магистрала N-301 (Мадрид – Картахена), е бил арестуван, съобщават испанските медии.

22-годишният нашенец е арестуван в околностите на Лас Педроньерас, а причината е превишената скорост, с която се е движил.

Акцията по задържането на българина е иницирана след като в интернет изтече клипче от “героичната” постъпка на шофьора. На него се вижда лицето на водача, както и километража, който показва 240 км/ч, което е почти двойно по-висока скорост от позволената в страна. Друго интересно нещо, което може да се види във видеото, е кола, изпреварваща 22-годишния мъж.

Изображенията и видеото от въпросната случка са публикувани в интернет и са били достъпни за всички. Именно от там полицаите са установили самоличността на младежа, както и магистралата, по която се е движил – N-301, между 170-и и 161-и километър в посока Мадрид.

 http://offnews.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>