Българин взриви български бар в Сеговия за да си отмъсти

Image_1933941_126

Българин взриви бар в Испания, за да отмъсти на наелия заведението наш сънародник, съобщи в. “Ел Аделантадо де Сеговия”.

В резултат извършителят на деянието, назован с инициалите Й. С. Д., е с тежка черепна травма и мозъчен кръвоизлив. Той е в болница в критично състояние.

Всъщност българинът искал само да запали бар “Касино” в квартал “Мигеланес” на Сеговия. Заедно с поне един съучастник Й. С. Д. се промъкнал през прозореца на заведението, намиращо се на втория етаж на къща.

Нападателите залели бара с бензин. Единият излязъл навън. Вместо да изчака вдигането на бензиновите пари, нашенецът драснал клечката. В резултат барът се взривил.

Експлозията била толкова мощна, че сринала цяла стена от втория етаж на къщата. Изпотрошени били прозорците на съседните къщи. “Помислихме, че има атентат като в САЩ”, споделила пред “Ел Аделантадо де Сеговия” жителка на “Мигеланес”.

Преди седмица бар “Касино” бил нает от българския имигрант Борислав Руменов, живеещ в Мигеланес. Пред властите той заявил, че изобщо не познава пишман подпалвача. Полицията обаче подозира, че причината за атентата е вендета, породена от спорове между наши имигранти в района. (24 часа)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>