“Барселона” ще прави референдум за построяването на нов стадион

images“Барселона” ще организира референдум за бъдещето на “Камп ноу”, обяви говорителят на управителния съвет Тони Фрейша. Президентът Сандро Росел и колегите му са решили гласуването да е през първото тримесечие на 2014 г.

Първият вариант е да се направи изцяло нов стадион. За тази цел въпросът ще се обсъди и с кметството на каталунската столица, тъй като трябва да се намери подходящ терен.

Другият вариант е да се направи модернизация на “Камп ноу”. От 3 до 18 август ще се смени тревата на “Камп ноу” и ще се постави отопление. За това ще са нужни 855 хил. евро.

Вече е ясно, че каталунците ще инвестират 1.1 млн. евро за ремонта на два от входовете на “Камп ноу”, който трябва да протече от юли до ноември. Още 1.3 милиона ще отидат за съблекалните на базата.

В момента от “Барселона” са поръчали изследване в консултантска къща, за да видят какви са възможностите за нов стадион. Очаква се данните да бъдат готови за следващото заседание на управителния съвет на клуба. /Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>