“Атлетико” (Мадрид) очаква 20 млн. евро допълнителни приходи от новия стадион

zx450y250_2211766“Атлетико” (Мадрид) очаква да увеличи значително приходите си, след като се премести на новия си стадион. “Дюшекчиите” са изчислили, че сумата ще е около 15-20 млн. евро на година, пише “Ас”.


Добрите прогнози се основават на по-големия капацитет на бъдещото съоръжение. Новият стадион ще разполага със 70 хиляди места, което е с 16 хиляди повече спрямо “Висенте Калдерон”.

“Атлетико” вече преговаря и с няколко големи фирми, с някоя от които трябва да подпише договор за отдаване на името на стадиона.

Мадридчани са се насочили към новите технологии в стремежа си да извлекат максимума от преместването си. От клуба искат да предлагат най-актуалните услуги на привържениците си.

Червено-белите планират преместването си за 2015 г., след което “Висенте Калдерон” ще бъде съборен и на мястото му ще бъде направен воден парк. /Източник: Дневник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>