Асоциация “Малага-България 2010″ ОБЯВЯВА прием на ученици за учебната 2014-2015 г.

655-402-blizo-1-000-uchenici-spodeliha-idei-za-silen-start-zaАсоциация “Малага-България 2010″ ОБЯВЯВА прием на ученици за учебната 2014-2015 г. на деца от 5 до 18 годишна възраст, говорещи или не български език.

ПБНУ” РОДИНА” е включено в Списъка на българските неделни училища в чужбина. Предлага обучение по български език, литература, история, география, култура и традиции на България.

Приемът се прави въз основа на попълнен формуляр за записване. Провежда се анкета за определяне на съответната група/ клас.

Сформираните класове и извънкласните дейности се обявяват в началото на учебната година. Учениците, придобили удостоверение, на които е признат завършен клас по документи, издадени от училище от чужда държава и които продължават обучението си в училища в Република България, не полагат приравнителни изпити по български език и литература, по история и по география на България.

Училището разполага с отлична материална база и професионален учителски екип. Тел. за контакт: 662 214 513- ГЪЛЪБИНА ПЪРВАНОВА – директор или на страницата на асоциацията http://asociacion-malaga-bulgaria.com/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>